Näst sista veckan avklarad!

Denna vecka skulle egentligen gå åt att göra färdigt presentationen, men det har blivit mer rapportskrivande istället. Detta då det känns som man alltid har lite mer att skriva, lite mer att räkna på och lite mer korr-läsning. Jag blev klar med den igår och kommer nog att sitta med den i helgen för att läsa igenom ännu en gång för att se till att jag inte missat något viktigt.

Men idag började jag med presentationen och ska jag vara helt ärlig är jag lite nervös inför presentationen jag ska ha på torsdag i nästa vecka.. Jag har träffat nästan alla som ska dit och jag har fått bra respons från min handledare och hennes kollegor i team:t. Men det är en utmaning för mig att hålla presentationer. Man vill juh leverera, få publikens fulla uppmärksamhet under hela presentationen och man vill att presentationen ska vara minnesvärd. Fördelen med denna presentation är att jag vet att jag har ett resultat, nu gäller det bara att förmedla detta på bästa sätt, dessutom finns det ingen lärare som sitter längst bak i klassrummet som ska sätta ett betyg vilket underlättar lite. Visst där bak sitter VD:n eller en styrelsemedlem man inte hälsat på under sommarens gång. Men det ska bli en utmaning jag vill ta tag i! Detta arbete är något Ragn-Sells ändå ska använda sig av i framtiden och genom att kontinuerligt följa upp vad som sker på marknaden kunna ta ställning i vilken riktning de vill ta i framtiden.

Nog om det seriösa… Väderholmen som vi sitter på har 20 meter till vattnet och alldeles vid vårt kontor ligger Sollentuna kanotsällskap. I måndags var jag och tre andra sommartraineer (Tanima, Denise och Klas) ute på sjön och testade SUP (StandUpPaddleboard). Vi tänkte att vi inte kunde missa att göra det när kontoret ändå ligger bredvid. Jag trodde i alla fall till en början att det skulle vara svårt o hitta balansen men på första försöket gick det super! Däremot gjorde jag ett riktigt ryggplask när vinden tog mig, men det var lika enkelt att ställa sig upp som att starta paddla ståendes.  Nedan kommer ett litet collage av bilder med vår lilla tur :)

                           SUP

Ha en trevlig helg!
//Samir

Kategori:

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

 
Användarverifikation Bild för användarverifikation  
 
Tidigare inlägg En vecka kvar…
Stäng
Stäng