• 11 juli 2014 13:10
  • Skrivet av: Alexandra Andersson Wikström
  • 0 kommentarer

Semesterfeeling på kontoret

Nästintill helt tomt på kontoret och solen gassar utanför - härligt att lite ledighet väntar för oss traineer också! Det är nog fyra år sedan jag hade två veckors sammanhängande ledighet under sommaren senast, så det känns otroligt lyxigt! Jag tror även det kan vara nyttigt att få lite distans till projektet för att kunna komma in med ny energi inför slutspurten.

Med projektet går det framåt, sakta men säkert och det känns som att vi ligger i fas. Igår ägnades mycket av tiden till att skriva och rita. Jag skriver och Johannes ritar, medan jag säger vad Johannes ska rita och han säger vad jag ska skriva - tidseffektivt och bra teamwork! I övrigt väntar vi på att få in ett par offerter och prisförslag, för att kunna färdigställa några av de kalkyler vi håller på att göra för anläggningen. Inte det lättaste under semestertider, speciellt när vi nu själva kommer att vara borta i två veckor. 

För oss här uppe återstår bara drygt två veckor av projektet när vi är tillbaka efter semestern, då vi ska redovisa för våra handledare och andra som är intresserade av projektet i Luleå/Boden redan under onsdagen sista veckan. Sedan beger vi oss till Stockholm för avslutningsmiddag på onsdag eftermiddag och andra traineeredovisningar under torsdagen. Till sist ska vi på fredagen redovisa vårt projekt igen, denna gång på Väderholmen.

 

Glad sommar!

Alexandra

Kategori:

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

 
Användarverifikation Bild för användarverifikation  
 
Tidigare inlägg Femte veckan snart avklarad
Stäng
Stäng