• 13 juni 2014 08:57
  • Skrivet av: Alexandra Andersson Wikström
  • 1 kommentarer

Det här är jag!

Hej! Mitt namn är Alexandra och jag kommer, precis som alla andra här, spendera sommaren som trainee här på Ragn-Sells. Jag studerar till civilingenjör inom miljö och vatten på programmet Naturresursteknik vid Luleå tekniska universitet och har precis avslutat mitt fjärde år. När jag alltså om ett år kastas ut på arbetsmarknaden hoppas jag hamna någonstans där jag får arbeta med miljöfrågor för att kunna säkerställa hållbar utveckling i samhället. Jag kommer ursprungligen från Luleå och trivs för det allra mesta bra mellan december och september (oktober och november är mestadels regnigt och mörkt). Jag spenderar helst fritiden i sällskap av nära och kära och har ett stort hundintresse. Under sommarhalvåret spenderas även mycket av min fritid i Luleå skärgård.

Till skillnad från de andra traineerna blickar jag just nu inte ut över ett vackert Väderholmen med ängar och sjöar, utan istället oljecisterner och industribyggnader på Uddebo cirka 100 mil norrut.. Jag är alltså en av de två traineer som är placerade i Luleå och Boden.Tillsammans med Johannes kommer jag i sommar att arbeta med ett projekt med titeln Brännkläppens framtida utveckling. Brännkläppen är Ragn-Sells anläggning i Boden och tanken är att vi under sommaren ska hitta möjligheter för förbättring och utveckling för denna anläggning. Projektet känns otroligt spännande och utmanande och jag känner mig helt övertygad om att det kommer bli en mycket rolig och lärorik sommar.    

Vi hörs snart igen!

Alexandra

Kategori:

Skriv en kommentar

Det är ungefär liknande utsikt som jag har här i Umeå då, över ett industriområde. Vi får istället se fram emot semester i det vackra norrländska landskapet! Ska bli spännande att följa ert projekt och få komma upp och hälsa på er snart.

13 juni 2014 10:11 Julia Rapportera detta inlägg
Skriv en kommentar

 
Användarverifikation Bild för användarverifikation  
 
Tidigare inlägg Introvecka från Luleå
Stäng
Stäng