Fårskallar

Dessa dagar är tempot här på kontoret ganska lågt. Semestertiderna har slagit till, och för oss studenter som vanligtvis jobbar hela somrarna är det oftast såhär vi ser kontor. Det sitter kanske någon i vart femte rum, går någon förbi i korridoren undrar man genast vad dem gör här och skulle någon släppa en knappnål finns det stor risk att ljudet skulle drunkna i den massiva tystnaden…

 

Ett_får

Trodde att det var en telefon som låg och vibrerade någonstans på kontoret innan jag insåg att det var dom här lirarna som lät utanför fönstret.

 

Men allt står inte stilla, i måndags var jag och Anton ute på praktik inom servicetjänster. Det betyder att vi var ute på två av de gallerior som Ragn-Sells har entreprenad på. Vi tar emot gods och skickar iväg sopor kort sagt. Detta var sista praktikdagen och ute i galleriorna var aktiviteten också ganska låg. Alla med lite vett i kroppen har lämnat staden helt enkelt. Men som en av miljöarbetarna påpekade så var charmen med servicetjänster trots allt att man BÅDE fick lämna ut varor till söta butiksbiträden och sedan hämta deras sopor. Om kontentan var att detta är en win/win situation för företaget eller om det bara handlade om att maximera sin egen exponering mot butiksbiträden gick inte att urskönja.

 

Projektet rullar också vidare. Idag intervjuade jag en kille på kontoret i Polen via telefon och imorgon flyger jag till Riga. Det skall bli spännande att höra deras syn på Ragn-Sells och miljöarbetet i stort och om jag har tur hinner jag ta en promenad i staden också innan flyget går tillbaka.

 

Klockan är 16:30 och jag stämplar ut för dagen, imorgon blir det uppstigning innan 04:00 igen...

 

/John

Kategori:

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

 
Användarverifikation Bild för användarverifikation  
 
Stäng
Stäng