Uppstart av projekt och besök på Kallhäll

I måndags var jag tillsammans med de fem andra traineerna på besök i Kallhäll. Vi fick där lyssna på presentationer av de fyra avdelningscheferna Niclas Ericzon (Fastighetsrenhållning), Erik Wastesson (Serviceentreprenader), Mikael Blomqvist (FA) och Andreas Bärgård (VA). Det var både lärorikt och intressant att höra vad de hade att säga om sina olika verksamhetsområden då jag själv inte hade någon större insikt i Ragn-Sells verksamhet sedan jag började här i somras. Särskilt intressant för mig var det att höra Niclas Ericzon berätta om sin verksamhet, Fastighetsrenhållning, då jag under sommaren kommer att driva ett projekt inom det området. Senare samma dag kontaktade jag därför Niclas för att boka in en sittning för att mer ingående diskutera kring ämnet fastighetsrenhållning.

Efter mötet med Carina Ahlroos första dagen på Väderholmen tycker jag mig ha fått en relativt klar bild av vad syftet med projektet är och vad som förväntas av mig, vilket känns skönt. Jag har kommit igång lite smått och eftersom mitt projekt inom fastighetsrenhållning är uppdelat i två delprojekt har jag haft fördelen att kunna skifta litegrann mellan de olika uppgifterna. Båda uppgifter är mycket intressanta och utmanande och ibland kan det vara lätt att glömma bort tiden.

Ena projektet syftar bland annat till att kartlägga marknaden för fastighetsrenhållning och innebär därmed en del kontakt med olika avdelningschefer runt om i landet. Hittills har detta skett smärtfritt och jag förvånas nästan över de snabba och hjälpsamma svar jag mottagit. Arbetet med kartläggningen innefattar även en del kontakt med olika kommuner och förhoppningsvis kommer även detta att ske relativt problemfritt.
 
/ Tom

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

 
Användarverifikation Bild för användarverifikation  
 
Tidigare inlägg Traineebloggen är invigd!
Stäng
Stäng